Graag help ik mensen en organisaties blijer te worden!

Als trainer

Enthousiasme en werkgeluk sijpelt soms weg bij medewerkers omdat processen (wie doet wat en in welke volgorde) en relaties (hoe gaan we met elkaar om) nog niet helder of handig genoeg zijn. Medewerkers zouden vaak efficiënter en blijer kunnen werken. Én vaak hebben ze zelf al antwoorden hoe. The answer is in the room! De answers ophalen en gelijk in acties omzet? Daar help ik bij!

Omdat er onderling vaak al veel gebeurt, is iemand die ‘erboven kan hangen’ vaak prettig. Dit doe ik. Ik help bij het tot de kern komen van de energielek en met de begeleiding tot een plan. Noem het procesbegeleiding, een teamsessie of een training: het gaat om jullie samenwerking en hoe hier weer energie in kan stromen. Ik houd de afgesproken leerdoelen in het oog en spiegel waar nodig.

Ik ben daarbij sensitief, resultaatgericht, en lever maatwerk. Hierbij maak ik gebruik van toegepaste theoretische modellen, -het liefst creatieve- oefeningen, hier-en-nu interventies en tekeningen om te checken of we nog steeds allemaal over hetzelfde praten. 

Vragen hierover? Laten we bellen! 

Zet een eerste stap

Neem contact met mij op en maak geheel vrijblijvend kennis met me. Of stuur een app of mailtje met jouw contactgegevens, dan neem ik contact met je op.

E: werkgeluk@lauraarkema.nl
T: 0618079721