Reviews van coachees

Al jaren ervaarde ik onrust over wat ik nou precies wil in mijn werk. Wat geeft me energie, waar ben ik nou echt goed in en wat moet ik juist vermijden? Dan toch maar eens een coach inschakelen? Gaat die mij dan kunnen vertellen wat ik zoek en wil?

Mijn eerste gesprek met Laura voelde meteen vertrouwd. Zij heeft mij niet verteld wat ik wil, maar míj laten vertellen wat ik wil. In een veilige,  relaxte sfeer wist ze met de juiste vragen en oefeningen mijn gevoel te triggeren en van daaruit zijn er deurtjes open gegaan in mijzelf die ik al heel lang zocht.

Met hernieuwde energie kijk ik weer vooruit (en zie ik het strand/de zee steeds dichterbij komen) 😉.

Freek van Wandelen

Coachee - deed het combitraject (online & 1-op-1)

Door de coaching van Laura kreeg ik meer concreet van wat ik nou precies leuk vind in een baan. Laura gaf niet zelf de antwoorden, maar liet heel duidelijk door verschillende tools mij zelf uitzoeken waar ik nou precies naar op zoek was. Het is voor mij nu duidelijk welke kant ik op moet gaan zoeken. Ik moet het ideaalbeeld van werk loslaten en elementen zoeken in een baan waarmee ik iets kan.

Ook heeft Laura ervoor gezorgd dat ik actief op zoek ben gegaan naar werk. Ze heeft sturing gegeven op welke manieren solliciteren ook leuk kan zijn. Laura is een ontzettend leuke, positieve en enthousiaste coach. Die ook naast de sessies nog geïnteresseerd blijft en contact blijft onderhouden. Ze straalt uit dat ze het ontzettend leuk vindt om mensen verder te helpen in hun loopbaan. Ik kreeg door deze sessies nieuwe energie en positieve zin om aan de slag te gaan.

Lincy van Es

Coachee

Ik kwam bij Laura met een loopbaan gerelateerde vraag. In het persoonlijke kennismakingsgesprek kwam al gauw naar boven dat mijn vraag niet alleen op mijn loopbaan betrekking heeft, maar ook privé. De coaching van Laura is heel persoonlijk, positief en praktisch. Ze denkt goed mee en heeft veel kennis over verschillende modellen en opdrachten.

In de tijd tussen de sessies ging ik met praktische opdrachten aan de slag en tijdens de sessies kon ik met Laura de diepte opzoeken. Ze stelt prikkelende vragen, waardoor ik ook echt bij mezelf op zoek kon gaan naar antwoorden. Laura heeft een hele open houding, waardoor ik tijdens de sessies alles in een open en vertrouwde sfeer met haar heb kunnen bespreken.

Miranda

Coachee

Toen ik met stress-gerelateerde  problemen bij Laura aanklopte voelde ik me gelijk op mijn gemak.  Door haar praktische aanpak en positieve instelling had ik al snel het gevoel dat zij mij handvatten aanreikte om gelijk mee aan de slag te gaan. Laura past haar coaching goed aan op de persoon die zij voor zich heeft. Zo vond ik het persoonlijk erg fijn dat Laura mij ook meenam in stukken theorie en bepaalde modellen verder uitlegde en uittekende.

Tijdens mijn coaching kwam ik erachter dat ik niet meer op mijn plek zat bij mijn toenmalige werkgever. Dankzij Laura heb ik bepaalde keuzes durven maken die ik zonder haar hulp waarschijnlijk niet had gemaakt. Nog steeds heb ik dagelijks baat bij de inzichten die ik dankzij de coaching van Laura heb gekregen.

Marije

Coachee

Voor mij heeft het traject me heel erg geholpen in het scherp krijgen van mijn vraag: waar loop ik nu precies tegen aan en waarom kom ik daardoor niet verder? Waar ik vaak snel een antwoord heb, bleek na doorvragen dat het probleem toch net wat anders in elkaar zat. Dit heeft mij veel geleerd over mezelf.

Laura’s coaching geef ik op de gebieden persoonlijk, professioneel en praktisch toepasbaar een 10! Ik ben nu (enkele maanden later) nog steeds bijna dagelijks er mee bezig en ik kan het zowel in mijn werk als privé goed toepassen. Ik vond Laura doortastend, ze bleef doorvragen, uitdagen en stimuleren, zonder dat het ooit vervelend werd. Haar stijl is persoonlijk, en daardoor is het makkelijk om jezelf open te stellen. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had en hoe ze mij verder kon helpen. Ik ging elk gesprek weer vol nieuwe inzichten over mijzelf en energie weer naar huis. Geen uren praten over ‘koetjes en kalfjes’, niet om dingen heen draaien. Wel altijd positief en denkend in oplossingen en kansen.

Evi

Coachee

Ik wilde met iemand praten die getraind en professioneel is en die niet aan mij verbonden is, niet al iets van mij verwacht. Het afgelopen jaar kregen dingen een plekje in mijn hoofd. Misschien niet gelijk, maar het gebeurde wel. Sinds ik met deze coaching begonnen ben, heb ik een superleuke baan en voel ik me echt goed. Dat is allemaal gestart vanaf het moment dat ik vorig jaar bij jou met coaching ben begonnen.

Marvin

Coachee

Ik heb bij Laura zowel loopbaantraining (2016) als individuele coaching (2019-2020) gevolgd. In beide trajecten heeft Laura zó goed geholpen om bepaalde wensen, gedrag en gedachtes te concretiseren. Met name de visualisatie-oefeningen hielpen mij erg goed om onder woorden te kunnen brengen wat ik allemaal voel in mijn lichaam. Laura heeft de perfecte balans tussen professioneel en persoonlijk, waardoor ik net dat zetje in de rug kreeg om wél mijn “huiswerk” te doen, maar me ook niet schuldig voelde als het een keer niet was gelukt. Ook de afwisseling tussen het binnen coaching en buiten (wandelen) was erg fijn, zo bleef het ontspannen en toch telkens prikkelend.

Waar de coaching begon met crisismanagement (burn-out voorkomen) is het geëindigd met waardevolle inzichten, waardoor ik nu echt weer ontspannen kan genieten van mijn werk. Ik ben Laura super dankbaar voor de fijne coaching. Echt elke sessie was fijn en inspirerend, en ook mijn vriend kan bevestigen dat ik elke keer blij en vol “goede moed” en positieve energie weer thuis kwam van een sessie 🙂 En echt, de afgelopen maanden heb ik super fijne energie gehad rondom werk!!

Leonieke

Coachee