Reviews van coachees

Ik kwam bij Laura met een loopbaan gerelateerde vraag. In het persoonlijke kennismakingsgesprek kwam al gauw naar boven dat mijn vraag niet alleen op mijn loopbaan betrekking heeft, maar ook privé. De coaching van Laura is heel persoonlijk, positief en praktisch. Ze denkt goed mee en heeft veel kennis over verschillende modellen en opdrachten. In de tijd tussen de sessies ging ik met praktische opdrachten aan de slag en tijdens de sessies kon ik met Laura de diepte opzoeken. Ze stelt prikkelende vragen, waardoor ik ook echt bij mezelf op zoek kon gaan naar antwoorden. Laura heeft een hele open houding, waardoor ik tijdens de sessies alles in een open en vertrouwde sfeer met haar heb kunnen bespreken. 

Miranda

Coachee

Toen ik met stress-gerelateerde  problemen bij Laura aanklopte voelde ik me gelijk op mijn gemak.  Door haar praktische aanpak en positieve instelling had ik al snel het gevoel dat zij mij handvatten aanreikte om gelijk mee aan de slag te gaan. Laura past haar coaching goed aan op de persoon die zij voor zich heeft. Zo vond ik het persoonlijk erg fijn dat Laura mij ook meenam in stukken theorie en bepaalde modellen verder uitlegde en uittekende. Tijdens mijn coaching kwam ik erachter dat ik niet meer op mijn plek zat bij mijn toenmalige werkgever. Dankzij Laura heb ik bepaalde keuzes durven maken die ik zonder haar hulp waarschijnlijk niet had gemaakt. Nog steeds heb ik dagelijks baat bij de inzichten die ik dankzij de coaching van Laura heb gekregen.

Marije

Coachee

Voor mij heeft het traject me heel erg geholpen in het scherp krijgen van mijn vraag: waar loop ik nu precies tegen aan en waarom kom ik daardoor niet verder? Waar ik vaak snel een antwoord heb, bleek na doorvragen dat het probleem toch net wat anders in elkaar zat. Dit heeft mij veel geleerd over mezelf. Laura’s coaching geef ik op de gebieden persoonlijk, professioneel en praktisch toepasbaar een 10! Ik ben nu (enkele maanden later) nog steeds bijna dagelijks er mee bezig en ik kan het zowel in mijn werk als privé goed toepassen. Ik vond Laura doortastend, ze bleef doorvragen, uitdagen en stimuleren, zonder dat het ooit vervelend werd. Haar stijl is persoonlijk, en daardoor is het makkelijk om jezelf open te stellen. Ze voelde goed aan waar ik behoefte aan had en hoe ze mij verder kon helpen. Ik ging elk gesprek weer vol nieuwe inzichten over mijzelf en energie weer naar huis. Geen uren praten over ‘koetjes en kalfjes’, niet om dingen heen draaien. Wel altijd positief en denkend in oplossingen en kansen.

Evi

Coachee

Ik wilde met iemand praten die getraind en professioneel is en die niet aan mij verbonden is, niet al iets van mij verwacht. Het afgelopen jaar kregen dingen een plekje in mijn hoofd. Misschien niet gelijk, maar het gebeurde wel. Sinds ik met deze coaching begonnen ben, heb ik een superleuke baan en voel ik me echt goed. Dat is allemaal gestart vanaf het moment dat ik vorig jaar bij jou met coaching ben begonnen.

Marvin

Coachee