Gratis loopbaanadviestraject

Misschien heb je er al van gehoord. Vanaf 1 december kunnen gekwalificeerde loopbaanadviseurs opnieuw gesubsidieerd ontwikkeladvies geven aan werkenden en werkzoekenden die niet goed op hun plek zitten in hun huidige baan of die het moeilijk vinden een nieuwe baan te vinden. Een mooie regeling die nauw aansluit bij mijn visie. Hieronder lees je wat ik voor jou kan betekenen.

In het kort: iedereen met een relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt komt in aanmerking voor een gratis loopbaanadviestraject t.w.v. € 700,-.⁠ Daarvoor krijg je 4 coachgesprekken + een arbeidsmarktscan.

FAQ’s over de regeling

Waarom bestaat deze regeling?
Het idee achter de ‘NL leert door’-regeling is om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt. De overheid heeft hier subsidie voor vrijgemaakt, wat betekent dat zo’n 50.000 mensen gebruik kunnen maken van een gratis loopbaanadviestraject. De regeling kan vanaf 1 december 2020 officieel worden aangevraagd.   ⁠

Wat krijg je daarvoor?
4 uur coaching en een gevalideerde arbeidsmarktscan!
Face to face op locatie in Utrecht op 1,5 meter of via Zoom. 

Voor wie is het bedoeld?
Voor iedereen in Nederland met een relatie tot de arbeidsmarkt. Werknermers, zzp-ers, maar ook mensen die op het moment werkloos zijn, die een loopbaanvraag hebben. Een hele brede doelgroep dus! Wat zijn voorbeelden van loopbaanvragen?

  • ‘Ik had een baan, maar door Corona moet ik opnieuw op zoek. Wat past er bij me?’
  • ‘Ik weet wat ik graag zou willen doen, maar hoe kom ik daar?’
  • ‘Ik wil een andere baan, maar het voelt alsof ik klem zit. Wat kan ik doen?’

Hoe kan je dat aanvragen?⁠
Om de drempel voor aanvragers zo laag mogelijk te maken, loopt de aanvraag van de subsidie en de administratieve afhandeling ervan via de loopbaanadviseur. Dus bijvoorbeeld via mij! ⁠

Wat nu?
Heb je interesse, stuur mij een mail met ‘interesse nl leert door subsidie’ naar werkgeluk@lauraarkema.nl. Of app me op 0618079721. Dan maken we een afspraak om telefonische of virtueel kennis te maken. Het is fijn als je een coach hebt waarmee je een klikt voelt. Het is dus heel gangbaar om een keer te bellen met een coach voordat je een keuze maakt om een traject bij diegene te doen.

Moet ik snel zijn?
Ja, hoe eerder je je aanmeldt, hoe zekerder je bent van een plek. De subsidie was afgelopen zomer binnen no time op.

 

Zet een eerste stap

Neem contact met mij op en maak geheel vrijblijvend kennis met me. Of stuur een app of mailtje met jouw contactgegevens, dan neem ik contact met je op.

E: werkgeluk@lauraarkema.nl
T: 0618079721