Klaar voor een duidelijke richting in je werk en leven?

Je wilt meer rust in hoofd en lijf. Niet steeds twijfelen aan wat je doet. Waarom zit je het ene moment super lekker in een flow, en het andere moment lijk je een soort error te hebben? Door middel van coaching help ik mensen zich krachtig, energiek en verbonden te voelen op de werkvloer. En… eigenlijk overall in life. Ik help je om je werk-ik in lijn te krijgen met je privé-ik. Want op beide plekken ben jij jij. 

Ben je klaar om jouw leven op jouw voorwaarden te leven? In een functie die bij jou klopt? Ben je klaar voor persoonlijke groei?

Dan ben ik de psycholoog-coach die je zoekt.

Ben jij dit?

 • Het lijkt of je in een doordenderende trein zit
 • Je hoofd is onrustig
 • Ontspannen = moeilijk
 • Je twijfelt over je werk en ambities
 • Je bent focus en concentratie kwijt
 • Mensen om je heen ‘weten precies wat jij moet doen’
 • Maar je weet niet wat je zelf wilt
 • Je bent klaar om te investeren in jezelf

Ik ben er voor jou!

 • Stap voor stap
  Tijdens de coaching vind je de voorwaarden die jouw beste ‘ik’ nodig heeft om te shinen. Je gaat die omstandigheden in je leven organiseren. Stap voor stap. Je ontdekt aspecten van jezelf die je misschien onbewust wel weet, maar waar je nu woorden aan kan geven.
 • Opbouwend
  Je ontdekt wat er al goed is, waar je plezier uit haalt en waar je meer van wilt. Daarnaast vind je je blokkades en leer je hoe je kan overwinnen. We spreken over real life casussen uit jouw leven, zodat je er de volgende dag gelijk mee aan de slag kan.
 • Resultaatgericht
  Coaching begint met jouw vraag. Wat wil je bereiken? Samen scherpen we je vraag aan. Soms zit er namelijk een vraag achter de vraag. Het kan een loopbaan-, levens- en stressgerelateerde vraag zijn waar je mee komt. Helemaal scherp hebben wat je wilt, hoeft nog niet. Tijdens een (telefonisch) intakegesprek help ik je daarbij.

 

 

laura arkema werkgeluk

Klinkt als een goede match?

Waar loop je tegenaan?

Mensen die bij me komen zijn vaak krachtige mensen, die erg hun best doen om ‘het’ goed te doen. Ze kunnen goed voldoen aan de verwachtingen van hun omgeving, maar vinden het uitdagend om bij zichzelf te blijven. Ze willen graag meer uit zichzelf en het leven halen, maar weten soms even niet hoe. Deze krachtige mensen lopen vaak tegen 1 van deze uitdagingen aan:

Ik wil me chill voelen

 • Je hoofd zit vol en/of stroomt over
 • Je lichaam zegt Ho, stop!
 • Misschien werk je al wat minder uur in de week doordat je stress ervaart
 • Je hebt weinig energie

Ik wil een duidelijkheid doel

 • Je zoekt een duidelijke richting waar je heen wilt
 • Je wilt meer zingeving in je werk
 • Je wilt werk dat beter past bij jouw kwaliteiten
 • Je wilt een plan

Ik wil focus behouden

 • Je weet wat je wilt en wat je kan
 • Je kent je kwaliteiten en valkuilen
 • Je wilt af en toe scherpte pakken: doe ik nog de goede dingen?
 • Als je een soort APK

Hoe werkt het?

 • Neem contact met mij op
 • We plannen een vrijblijvende kennismaking
 • Voel of je een klik hebt
 • Start coaching

Investering

FAQ's
Hoe werkt de intake?

Elk coachtraject begint met een vrijblijvende intake. De intake kan je zien als een kennismaking en verkenning van jouw aanleiding om gecoacht te willen worden. Jij vertelt, en ik stel je vragen, zodat we jouw vraag of doel concreet kunnen maken én om te onderzoeken of ik je kan helpen. De intake is ook bedoeld om te voelen of we een klik hebben en kunnen samenwerken. De intake vindt in Utrecht plaats in een koffietentje, online via Zoom of Google meets of we bellen.

Hoe werkt dat met een coachvraag?

Tijdens de intake hebben we jouw coachvraag/doel onderzocht. Deze dient als stip op de horizon voor het coachtraject. Die stip is overall leidend. Tegelijkertijd werken we in het hier en nu. Dat betekent dat wat nu aandacht vraagt, aandacht krijgt. Bijvoorbeeld: je bent met coaching aan de slag gegaan om meer ontspanning te ervaren, maar wat je nu vooral bezighoudt is het vervelende nieuws dat je recent hebt ontvangen. We geven dan eerst ruimte aan wat je aan je hoofd hebt. Mijn ervaring is dat dit ervoor zorgt dat er daarna weer ruimte en aandacht kan zijn voor je coachdoel(en). Ik ben dus alert op wat er in het hier en nu bij jou leeft én hou tegelijkertijd de stip op de horizon en de rode draad in de gaten.

Hoe lang duurt 1 gesprek?

Een gesprek duurt een uur tot anderhalf uur. Soms gebeurt er zoveel in korte tijd dat een uur al intensief genoeg is, soms vliegt anderhalf uur voorbij.

Hoe snel achter elkaar spreken we af?

We spreken gemiddeld eens in de 2 à 3 weken af. Dit kan echter per persoon en per traject verschillen. We overleggen samen wat voor jou het fijnst is (en wat haalbaar is). 

Welk traject zal ik kiezen?

Het aantal gesprekken verschilt per persoon en per coachvraag. Ervaring leert dat je met 5 gesprekken een heel eind komt. Bestaat jouw coachvraag uit meerdere vragen, kan het zijn dat we in 5 gesprekken nog niet helemaal klaar zijn. Je kan dan zelf kiezen na 5 gesprekken kiezen of je voldoende ‘munitie’ hebt om er verder zelf mee aan de slag te gaan, nog een traject of een losse coaching aan te schaffen.

Is de coaching in jouw coachpraktijk of online?

We spreken in principe af in mijn coachruimte in Utrecht op de Thorbeckelaan 5. Het is een grote ruimte in een oud schoolgebouw in Ondiep met veel licht! Wandelende coaching kan ook.
Als je niet in de buurt woont is coaching via Zoom of Google meets ook mogelijk.

coachruimte ondiep

Heb je meer info over tarieven?

Hieronder zie je de tarieven voor 3 verschillende trajecten. Het tarief voor particulieren is 140 euro per losse coaching sessie (inclusief btw). Voor werkgevers geldt het zakelijke tarief van 150 euro per coachsessie exclusief btw.

Het is raadzaam bij je werkgever na te gaan of er een ‘potje’ is voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Misschien is een gedeeltelijke of gehele vergoeding van jouw traject mogelijk, bijvoorbeeld vanuit een opleiding- of coachbudget.

Wat als je graag wilt, maar het niet kunt betalen?

Wil je heel graag door mij gecoacht worden maar kan je dat financieel niet dragen? En is een vergoeding door je werkgever uitgesloten, net als het aftrekken van de kosten? Graag hoor ik dan wat voor jou wel te dragen is. Want alhoewel een coachtraject een positieve investering in jezelf is, is het niet nodig in financiële problemen te komen.

Wat als ik mijn coachgesprek (last minute) afzeg?

Helaas gebeurt het soms dat er last minute iets belangrijk(ers) tussen komt. Dat is eigenlijk altijd met een goede reden en ik baal er dan ook van om hier wat ‘strengs’ over te zeggen. Maar gezien ik last minute vaak geen andere afspraken meer kan maken, moet ik toch ergens een grens stellen. Dat is dan ook gelijk duidelijk voor beide partijen:)

* Als je minder dan een dag van te voren afzegt ivm ziekte, kan dat de 1 kosteloos.

* Als je na die eerste keer nog een keer minder dan een dag van te voren afzegt, zal ik 50€ in rekening brengen voor het gemiste gesprek. 

Neem contact op

5 + 5 =

Of stuur me direct een appje via de Whatsapp knop!

(Rechtsonder in het beeld)

Neem contact met me op door op de Whatsapp button te klikken! Of een mail te sturen naar werkgeluk@lauraarkema.nl. Dan neem ik snel contact met je op!